Badminton Vereniging Almere

RSS Nieuws

12-07-2024: JEUGD ZA 13 juli Laatste dag van het seizoen

Morgen is de laatste dag van het seizoen voor de jeugd van 10.00 - 13.00 uur. We hebben een feestje geregeld met badminton en verrassingen en vinden het leuk als iedereen erbij is. Zorg ervoor dat je erbij bent en schrijf je in via Super Saas.

10-07-2024: Kirsten de Wit pakt 2 titels op Nederlands kampioenschap Airbadminton

Afgelopen weekend vond in het Brabantse Veghel de allereerste Nederlandse Kampioenschappen Airbadminton plaats. Deze relatief nieuwe vorm van badminton is een paar jaar geleden ontstaan en staat nog redelijk in de kinderschoenen.

05-07-2024: WE GAAN DOOR!!!!!! Nederland-Turkije kom kijken in de kantine

Beste sportliefhebbers, Na de fantastische avonden de afgelopen weken, gaan we komende zaterdag weer samenkomen voor een nieuwe spannende wedstrijd! Deze keer speelt Nederland tegen Turkije, en we willen jullie graag uitnodigen om dit samen met ons te beleven in de kantine "De Derde Helft".

01-07-2024: Dinsdag in de kantine: "Nederland - Roemenië" KOM KIJKEN !!

Afgelopen dinsdag hebben we onder genot van een hapje en een drankje "genoten" van de wedstrijd Nederland-Oostenrijk. De sfeer in de kantine "De Derde Helft" was fantastisch en het was super gezellig om achteraf nog even te badmintonnen. Dus, dit gaan we komende dinsdag herhalen!

23-06-2024: Ben je komende dinsdag om 18:00 er ook bij??

Afgelopen vrijdag hebben we genoten van de wedstrijd Nederland- Frankrijk. Een topsfeer in de kantine "De Derde Helft" en achteraf ook nog super gezellig even badmintonnen.

Overig nieuws van deze maand